0

Nůž šéfkuchaře KAI Wasabi Black (6720C), 200mm

Číslo produktu: 6720C
Váha dodávky: 0,3 kg

Řada: KAI Wasabi
1489,- s DPH
Hlídat dostupnost - Nůž šéfkuchaře KAI Wasabi Black (6720C), 200mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč


  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6
    Délka čepele: 20 cm
    Délka celého nože: 33,5 cm
    Materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
  • Popis

    Univerzální nůž vhodný pro každodenní práci, vhodný i pro profesionální použití.

    Šéfkuchařský nůž 6720C ze série KAI WASABI BLACK s délkou čepele 20 cm. Tento nůž je klasikou mezi kuchyňskými noži a patří k základnímu vybavení každé kuchyně. Ideální ke krájení masa, ryb i zeleniny.

    Každý nůž v této sérii je charakterizován černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným, vysoce uhlíkatým ostřím, které má tvrdost 58±1 HRC. Tato řada nožů je vynikající svou elegancí, precizním zpracováním a cenovou dostupností, což ji činí ideální volbou pro všechny, kteří hledají to nejlepší, co je na trhu.

    Parametry

    Celková délka: 335 mm
    Délka čepele: 200 mm
    Tloušťka čepele: 2,1 mm
    Váha:150 g
    Materiál čepele: Daido 1K6
    Materiál rukojeti: polypropylen s bambusovým práškem
    Tvrdost [HRC]: 58±1
    Typ nože: nůž šéfkuchaře
    Tvar rukojeti: symetrický
    Způsob broušení: oboustranný

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3