0

Vykosťovací nůž Samura MO-V (SM-0063), 150mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
Vykosťovací nůž Samura MO-V (SM-0063), 150mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm  
Číslo produktu: SM-0063+SM-0045
Váha dodávky: 0,585 kg

2498,-  Ušetříte: 178,-
2320,- s DPH
Hlídat dostupnost - Vykosťovací nůž Samura MO-V (SM-0063), 150mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,165 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 15 cm
    Délka celého nože: 27 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Vykosťovací nůž
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.

    Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.

    Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: vykosťovací

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 270 mm

    Hmotnost: 165 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

      


    Tento nůž se používá na krájení zeleniny, ovoce a dalších potravin.

    Geometrie ostří tohoto plátkovacího nástroje z řady Samura MO-V se dobře hodí ke krájení salámu nebo sýra na kousky potřebné velikosti. S jeho pomocí lze např. velmi snadno nakrájet čerstvé a nasolené ryby pro přípravu sushi (nebo maso na přípravu carpaccia).

    Tvrdost čepele 59 HRC pomáhá k dosažení preciznosti při krájení.
    Další výhodou tohoto nástroje je ergonomická rukojeť ze sklolaminátu G-10. Umožňuje pevné uchopení nástroje a jeho dokonalé ovládání při krájení.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 190 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3