0

Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Santoku nůž Tojiro Western 170mm

AKCE 1+1
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Santoku nůž Tojiro Western 170mm  
Číslo produktu: F-312+F-311
Váha dodávky: 0,288 kg

3050,-  Ušetříte: 215,-
2835,- s DPH
Hlídat dostupnost - Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Santoku nůž Tojiro Western 170mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Akční cena pouze do 30.03.2024
Vyprodáno
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
495 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,250 kg
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 29,5 cm
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Profesionální šéfkuchařský nůž z řady TOJIRO Western s délkou čepele 180 mm. Šéfkuchařské nože jsou univerzální nože větších rozměrů, s konstrukcí full tang, ergonomicky tvarovanou rukojetí a výborným vyvážením, které nesmí chybět v profesionálním prostředí. Konstrukce a materiál nože je speciálně určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.

    Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    • oboustranně broušený
    • perfetkně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty
    • konstrukce Full-Tang

     

    Hmotnost: 120 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Filetovací nože
    Celková délka nože: 295 mm
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 180 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Není
    Počet vrstev: 3


    Japonský nůž Santoku patří mezi nejpoužívanější japonské nože. Doslovný překlad „San-Toku“ znamená „Tři ctnosti“. Santoku je univerzální nůž vhodný pro práci se zeleninou, masem a rybami. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neunikne zbytečně šťáva. Rozměry čepele umožňují nakrájenou surovinu podebrat a přenést na pánev.

    Nože Santoku doporučujeme pro svoje univerzální použití do všech kuchyní jako základní nůž– můžete s nimi krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod. Přes svoje rozměry čepele je nůž velmi lehký a vyvážený.

    Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    • oboustranně broušený
    • perfektně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty
    • konstrukce Full-Tang

     

    Hmotnost: 130 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Nože na ryby
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Celková délka nože: 285 mm
    Délka čepele: 170 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Není
    Počet vrstev: 3

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3