0

Filetovací nůž Samura Mo-V (SM-0048), 218 mm + Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
Filetovací nůž Samura Mo-V (SM-0048), 218 mm + Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm  
Číslo produktu: SM-0048+SM-0040
Váha dodávky: 0,766 kg

2898,-  Ušetříte: 203,-
2695,- s DPH
Hlídat dostupnost - Filetovací nůž Samura Mo-V (SM-0048), 218 mm + Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,517 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 21,8 cm
    Délka celého nože: 35,1 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Vykosťovací nůž
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Filetovací nůž vám umožní snadno a rychle vytvořit filety (jednotlivé porce) ryby nebo třeba kuřecího masa. Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Filetovací nože mají úzkou a dlouhou čepel, která je flexibilní (pružná), a tak se s nimi skvěle pracuje.

      

    Typ nože: evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 218 mm

    Celková délka: 351 mm

    Hmotnost: 161 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: plast G-10

    Barva rukojeti: černá


    Kuchyňský sekáček na maso

    Kuchyňský sekáček k přesekávání kostí, který pochází z řady MO-V, je účinným pomocníkem při pracích v kuchyni, které vyžadují větší sílu. Široká čepel tohoto nástroje si lehce poradí s menšími kostmi, se šlachami, s chrupavkami i svalovými tkáněmi. S pomocí tohoto nástroje lze rozdělit kuře, krůtu nebo králíka na porce a rybu rozdělit na filety; snadno s ním lze také oddělit rybí hlavu.

    Díky velkému úhlu ostří (40°), dobře vymyšlené geometrii ostré čepele a také masivnímu provedení může tento nástroj těžkou práci v kuchyni značně ulehčit. Navíc vhodně vymyšlená oválná rukojeť tohoto nástroje umožňuje dosáhnout naprosté přesnosti při práci.
     

     

    Typ nože: nůž evropského typu
    Určení: sekáček
    Délka čepele: 180 mm
    Celková délka: 310 mm
    Hmotnost: 356 g
    Materiál čepele: nerezová ocel
    Značka materiálu čepele: AUS-8
    Tvrdost: 59 HRc
    Povrch čepele: nepotažená
    Ostření čepele: Pro +
    Typ ostří: rovnoměrný
    Forma ostření: symetrická
    Materiál rukojeti: G10
    Barva rukojeti: černá
    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3